Gratis verzending vanaf €49

Binnen 1-5 werkdagen al in huis

Gratis verzending vanaf €49

Binnen 1-5 werkdagen al in huis

Over Moono

Wij zijn Moono Bracelets, opgericht in 2022 door twee sieraden-enthusiasts. Met als doel: het verrijken van jouw stijl aan de hand van unieke, handgemaakte uniseks armbanden, terwijl we samen bijdragen aan een betere wereld.

Bekijk de collectie

De gezichten achter

Moono Bracelets

Bram

Co-Founder

Britt

Co-Founder

Hoe maken wij het verschil?

Moono Bracelets doneert per verkochte armband €1,00 aan een goed doel. Aan welk goede doel? Dat is aan jou om te beslissen. Of het nu gaat om het beschermen van het milieu, het ondersteunen van onderwijsinitiatieven, het bevorderen van gezondheidszorg of het helpen van mensen of dieren in nood, jouw keuze zal een directe impact hebben op het leven van anderen. Samen kunnen we een verschil maken, armband per armband, stap voor stap, één donatie tegelijk.

Laat ons weten welk goede doel jij wil helpen door een notitie toe te voegen aan je bestelling. Wij zorgen dat jouw donatie op de juiste plek terechtkomt. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld en kun je extra genieten van jouw nieuwe sieraad.

No act of kindness, no matter how small, is ever wasted.

Illustratie armband Moono Bracelets

Het ontstaan van Moono Bracelets

Moono Bracelets is ontstaan vanuit de ambitie om een sieradenlijn voor iedereen te ontwerpen. Verbinding, inclusiviteit en kwaliteit staan hierbij centraal.

In 2022 zijn we gestart met het opzetten en creëren van het merk Moono Bracelets. Een jaar lang lag de focus op het uitzoeken en het testen van onze kralen, het ontwerpen van de armbanden, het ontwikkelen van een webshop én het neerzetten van een sterke branding. Trots zijn we op het feit dat we al vanaf 2023 Moono Bracelets mogen delen met de wereld.

Wat maakt ons uniek?

Handgemaakte armbanden van Moono Bracelets - Unique in every way

Handgemaakt

Verbinding - Moono Bracelets

Verbinding

Liefde & Kwaliteit bij Moono Bracelets

Kwaliteit

Het doel

Inmiddels hebben we al diverse klanten blij mogen maken met onze sieraden. Het doel is om het merk Moono te blijven ontwikkelen en te verbeteren. Moono streeft ernaar om maatschappelijk betrokken te zijn en te blijven op het gebied van inclusiviteit en verbondenheid. Door het kiezen voor Moono Bracelets draag jij bij aan een mooiere maatschappij.

Unique in every way