Gratis verzending vanaf €49

Binnen 1-5 werkdagen al in huis

Gratis verzending vanaf €49

Binnen 1-5 werkdagen al in huis

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je onze meest gestelde vragen terugvinden. Zit het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dat kun je doen door ons een berichtje te sturen op onze Instagram, of door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. 

Bestellen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Je bestelling kun je binnen 1-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verwachten. Heb je een product besteld op nabestelling? Dan kan de levering wat langer duren. 

Wat houdt een nabestelling in?

Een nabestelling houdt in dat het product momenteel niet voorradig is. De kralen zijn besteld maar zijn nog niet bij ons binnen, waardoor we een levertijd van 1-5 dagen niet kunnen garanderen. 

Bij het plaatsen van een nabestelling ga je automatisch akkoord met een latere levertijd. Wij houden je op de hoogte wanneer je bestelling verwacht wordt. 

Retour

Wat is de retourtermijn?

Je kunt je bestelling retourneren mits het aan onze retourvoorwaarden voldoet. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling retourneren mits het aan onze retourvoorwaarden voldoet. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Alleen ongedragen producten kunnen worden geretourneerd met uitzondering van een defect product. Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, zal de bestelling met alle geleverde toebehoren en in de originele staat aan Moono Bracelets geretourneerd worden. Schrijf een e-mail naar contact@moonobracelets.com met het ordernummer waarin je aangeeft jouw order te willen retourneren.

Verpak en verzend je order met retourformulier naar:
Moono Bracelets
Nieuwe uitleg 3
5761 EB Bakel

Bij ontvangst van de retournering wordt binnen 14 werkdagen je orderbedrag exclusief verzendkosten teruggestort. De kosten van de retournering zijn voor eigen rekening. De verzendkosten worden wél retour gestort wanneer je een defect product heeft ontvangen. 

Het retourformulier kun je hier downloaden.

Garantie

Mijn armband is kapot, wat nu?

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze sieraden. Wij doen logischerwijze ons best om je order in topconditie op jouw adres te leveren. Het kan gebeuren dat er een order tijdens transport kapot gaat of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op de garantie. 

Je bent verplicht om binnen de twee maanden na de ontvangst van je order het gebrek te melden bij Moono Bracelets conform de in de algemene voorwaarden opgenomen procedure. Indien het gebrek binnen de garantie valt dan dragen wij kosteloos zorg voor de reparatie of vervanging (van een deel) van je order.

Indien de klacht gegrond is en de overeenkomst wordt ontbonden, zullen de volledige kosten retour worden gestort.

Hoe lang heb ik garantie?

Deze garantie geldt voor een periode van drie maanden na levering.

Wat valt er allemaal onder de garantie?

Je hebt recht op 3 maanden garantie na ontvangst van jouw sieraad. Op alle sieraden zit 3 maanden garantie, tenzij anders staat aangegeven in de algemene voorwaarden. Als je sieraad kapot gaat binnen de garantieperiode en het defect is te wijten aan een productiefout, dan repareren we het sieraad kosteloos.

Als je denkt dat het defect aan jouw sieraad binnen de garantie valt, stuur dan een email naar contact@moonobracelets.com met de aankoopbon, een concrete beschrijving van het probleem en een duidelijke foto van het defecte product. De verzendkosten naar Moono zijn voor eigen rekening. Onze specialisten beoordelen of jouw sieraad binnen de garantie valt. 

Onderhoud

Van wat voor materiaal zijn de armbanden gemaakt?

We hebben verschillende armbanden die van diverse materialen zijn gemaakt. De kralen zijn gemaakt van edelsteen, natuursteen en/of glas. Alle armbanden worden gemaakt met een in rhodium vergulde bedel. De basics worden afgewerkt met twee rhodium kralen en de seasonals worden afgewerkt met een zilveren Moono bedel. De draad is hoogwaardig elastiek en de armbanden worden dichtgemaakt met een zilveren knijpkraal.

Hoe kan ik mijn armbanden het beste onderhouden?

Je sieraden onderhouden is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk mee gaan. Wij geven je een aantal tips om het maximale uit jouw sieraad te halen:
– Vocht zorgt dat de kwaliteit achteruit gaat. Doe de sieraden af als je bijvoorbeeld gaat douchen of sporten. Berg de sieraden droog op. Worden ze toch nat? Dep ze droog met een droge doek;
– Draag de sieraden niet tijdens nachtrust;
– Zweet, parfum, bodylotion en andere soorten cosmetica kunnen leiden tot verkleuring. Laat de sieraden even af en wacht tot de huid droog is voordat je ze om doet;
– Laat je sieraden vrij ademen. Door het zilver voor langere tijd op te sluiten, kan het gaan verweren. Door het zilver op te poetsen glimt het weer als tevoren.